Vi skal krydre hverdagen din med våre sprø, saftige og spesielle pizzaer!

Ekte, gode og ærlige råvarer er viktig for oss. Kommersielle smaker, og nye smaker. Noe for alle. På vår Limited edition serie skal vi tørre og være et hakk mer innovative og lekne, og det skal vises igjen på sluttresultatet.
For oss er det og viktig å støtte norske produsenter, og bruker derfor som den største selvfølge norske produkter og råvarer så mye som mulig. Det skal i tillegg være råvarer av god kvalitet vi benytter på pizzaene våre!
Derfor bruker vi blandt annet en osteblanding fra Tine som er produsert på Klepp, Blåmuggost fra Selbu, Kylling fra Hå og diverse kjøttprodukt fra A. Idsøe.
For å ikke glemme tomatsausen vår som lages på bl.a. ferske tomater fra Jæren.

Pizzabunnen vår er laget av et Italiensk pizzamel type TIPO-0 fra Caputo.
Antico Molino Caputo er en ekte italiensk familiebedrift, som nå ledes av tredje generasjon og er en av de ledende leverandørene av «0 og 00 pizzamel» i Italia og USA, og anses av mange for å lage verdens beste pizzamel.
Deigen forhever alltid minst 24 timer på kjøl før bruk for at smakene skal utvikle seg og gjæren få gjort jobben sin langsomt over tid.

Våre dressinger er smaksatt og nøye utprøvd for at de skal passe pizzaene våre på best mulig måte:
Urtedressing- med oregano og basilikum
Hvitløksdressing
Cashewdressing- 100% cashew, 100% vegansk
Sriracha hot mayo sauce- Asiatisk (vegansk) majonesbasert chilisaus

God fornøyelse!