Det finnes utallige varianter av pizza; Napolitansk, Romersk, Siciliansk og Amerikansk for å nevne de vanligste.

Vi ønsket å utvikle en pizza (et pizzakonsept) med egenskaper fra flere av disse, og dermed ha et produkt som skal skille seg noe ut fra andre take away-kjeder.

Derfor er ikke våre pizza i en særegen sjanger, selv om bunnen vår er laget med inspirasjon i den Sicilianske oppskriften (dog den er ikke like tykk og heller ikke firkantet slik en Siciliansk pizza er).

Ekte, gode og ærlige råvarer er viktig for oss. Kommersielle smaker, og nye smaker. Noe for alle. På vår Limited edition serie skal vi tørre og være et hakk mer innovative og lekne, og det skal vises igjen på sluttresultatet.

Pizzabunnen vår består av økologisk steinmalt mel (urkorn), som har et høyere innhold av næringsstoffer, og som har en noe gråere farge enn normalt mel. Vi bruker finmalt landhvete, sammalt landhvete og kjempedurum i vår blanding.

Deigen forhever alltid minst 24 timer på kjøl før bruk.

For oss er det og viktig å støtte norske produsenter, og at det skal være skikkelige råvarer vi benytter på pizzaene våre!

Derfor bruker vi blandt annet en osteblanding fra Tine som er produsert på Klepp, Blåmuggost fra Selbu, Kylling fra Hå og diverse kjøttprodukt fra A. Idsøe.

For å ikke glemme tomatsausen vår som lages på bl.a. ferske tomater fra Jæren.

God fornøyelse!