Ekte, gode og ærlige råvarer er viktig for oss. Kommersielle smaker, og nye smaker. Noe for alle. På vår Limited edition serie skal vi tørre og være et hakk mer innovative og lekne, og det skal vises igjen på sluttresultatet.
For oss er det og viktig å støtte norske produsenter, og bruker derfor som den største selvfølge norske produkter og råvarer så mye som mulig. Det skal i tillegg være råvarer av god kvalitet vi benytter på pizzaene våre!
Derfor bruker vi blandt annet en osteblanding fra Tine som er produsert på Klepp, Blåmuggost fra Selbu, Kylling fra Hå og diverse kjøttprodukt fra A. Idsøe.
For å ikke glemme tomatsausen vår som lages på bl.a. ferske tomater fra Jæren.
Pizzabunnen vår består av økologisk steinmalt mel (urkorn) fra Holli mølle, som har et høyere innhold av næringsstoffer og er mer smakfullt enn «normalt» mel. Vi bruker finmalt landhvete, sammalt landhvete og kjempedurum i vår blanding.
Deigen forhever alltid minst 24 timer på kjøl før bruk for at smakene skal utvikle seg og gjæren få gjort jobben sin langsomt over tid.

Våre dressinger er 100% håndlaget av våre gode venner på Matboden, og kun med ferske ingredienser:
Urtedressing- med oregano og basilikum
Hvitløksdressing
Cashewdressing- 100% cashew, 100% vegansk

God fornøyelse!