Franchise er frihet satt i system, et godt franchisekonsept skal komme franchisegiver og franchisetaker til gode. Vår filosofi er at om ikke franchisetaker er fornøyd, er ikke vi som franchisegiver det heller. Hvis vi skal lykkes, er det aller viktigste for oss at du som franchisetaker lykkes.

Sitter du med en gründer i magen, eller rett og slett ønsker å være din egen sjef og drive din egen Pizzaco?

Her er noen hovedpunkter på hva vi ser etter hos en potensiell franchisetaker:

  • Dedikert med ståpåvilje og sulten på suksess
  • Lagspiller og en god motivator
  • Driftig og resultatorientert
  • Strukturert og løsningsorientert
  • Har et godt lokale i sikte
  • Forventet startkapital på mellom kr. 500.000 og 800.000 for etableringen av en Pizzaco. Dette inkluderer alle kostnader dersom du har et lokale som er delvis tilpasset driften. Men du må i tillegg ha bevis på at du klarer å finansiere ytterligere dersom lokalet krever større tilpasning/ ombygging.

Hvis du kjenner deg igjen her, da kan det være nettopp deg vi ser etter som neste franchisetaker for en ny Pizzaco!

Men hvorfor skal du bli franchisetaker hos oss?

  • Vi har et stort fokus på bærekraft og er miljøbevisste i alle valg vi tar
  • Vi er innovative
  • Vi vet at konseptet er fremtidsrettet
  • Vi er engasjerte og motiverte for suksess
  • Du blir med på noe nytt og spennende innenfor en bransje som vil fortsette å vokse
  • Du har mulighet for å drive godt
  • Du har mulighet å drive flere plasser dersom du viser til gode resultater

Fortsatt med på notene? Da foreslår vi at du tar kontakt med oss, og avtaler et møte med oss i vårt hovedkvarter på Tasta i Stavanger.

Gleder oss til å høre fra deg!